Kereta Sewa Kelantan | Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang

Kereta Sewa Machang ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa diMachang, Kelantan. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Machang, Kelantan.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Airport Transfer

Kami juga menyediakan pemindahan Airport Transfer untuk pelanggan kami. Airporty Transfer dari Lapangan Terbang Kota Bharu (KBR), stesen bas, stesen kereta api dan hotel yang terletak di sekitar Kota Bharu boleh diatur. Ini adalah satu perkhidmatan tambahan yang kami sediakan untuk memastikan pengalaman melawat kelantan yang lebih selesa.


Call 016 750 8833 Untuk tempahan dan pertanyaan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We also provides airport transfers to our customer. Land transfer services from Kota Bharu Airport(KBR), bus station, train station and hotels located around Kota Bharu can be arranged with. This is an extra service that we provided to ensure a smooth and hassle free transfer experience,for our beloved customer.
Call 016 750 8833 For booking and enquiries.


Terletak Kota Bharu Lapangan Terbang Sultan Ismail atau Lapangan Terbang Kota Bharu kira-kira 15 minit dari pusat bandar Kota Bharu, Kelantan, Malaysia. Lapangan Terbang Kota Bharu adalah lapangan terbang yang paling sibuk di Pantai Timur Semenanjung Malaysia. Pilihan ke Pantai Timur pintu masuk ke Thailand dan Pulau Perhentian dengan penerbangan dari Kuala Lumpur, Johor Bharu, Pulau Pinang, Kota Kinabalu, Miri, Kuching dan Bangkok. Syarikat penerbangan utama iaitu AirAsia, Firefly, Syarikat Penerbangan Malaysia (MAS), dan Malindo Air kini membuat persinggahan di Lapangan Terbang Kota Bharu dan mereka Menambahkan jadual penerbangan mereka, maka keperluan untuk meningkatkan kompleks lapangan terbang atau terminal penumpang yang lebih besar
Dari enam lapangan terbang antarabangsa di Malaysia, Lapangan Terbang Kota Bharu juga mampu mengendalikan penerbangan antarabangsa atau luar negeri. Lapangan terbang ini juga telah diisytiharkan sebagai pintu masuk ke Malaysia. Lapangan terbang ini memenuhi garis panduan yang ditetapkan oleh Pertubuhan Penerbangan Awam Antarabangsa (ICAO) di bawah Lampiran 9, yang berkaitan dengan kastam, imigresen dan kuarantin pemudahan (CIQ).
Lapangan Terbang Kota Bharu mula beroperasi dari bulan September 2002 .Hari ini, terminal lapangan terbang baru dilengkapi dengan pelbagai perkhidmatan dan kemudahan.

Permintaan daripada pelancong tempatan dan asing, kami menyediakan perkhidmatan pengangkutan darat di Lapangan Terbang Kota Bharu Kota Bharu Sightseeing, pemindahan lapangan terbang ke hotel dan lapangan terbang ke Kuala Besut jeti Pulau Perhentian. Ini yang menghubungkan akan membuat semua pelanggan kami banyak akan selesa dengan perkhidmatan kami.
Ini menggalakkan lagi industri pelancongan disamping mempromosikan pelancong mengenai budaya Kelantan di seluruh dunia.

Kota Bharu's Sultan Ismail Petra Airport or Kota Bharu Airport is located about 15 minutes away from Kota Bharu's city centre, Kelantan, Malaysia. Kota Bharu Airport are the most busiest airport in the East Coast of Peninsular Malaysia. The Choice to East Coast gateway into Thailand and Perhentian Islands flights from Kuala Lumpur , Johor Bharu ,Penang , Kota Kinabalu ,Miri ,Kuching and Bangkok
Major airlines namely AirAsia, Firefly, Malaysia Airlines (MAS), and Malindo Air currently making stop-overs at Kota Bharu Airport and they are increasing their flights, hence the need to improve the airport complex or bigger passenger terminal
From of six international airports in Malaysia,Kota Bharu Airport also capable of handling international or foreign flights. This airport have also been declared as gateway to Malaysia. This airport fulfill the guidelines set by the International Civil Aviation Organization (ICAO) under Annex 9, which pertains to customs, immigration, and quarantine (CIQ) facilitation.
Kota Bharu Airport began its operations from September 2002 .Today ,its new Airport terminal is equipped with various services .
Demand from local and foreigner tourist ,we provide ground transportation services at Kota Bharu Airport for Kota Bharu Sightseeing , Airport transfer to Hotel and Airport to Kuala Besut jetty for Perhentian Island. This connecting will make all of our customer will much convenient with our services.
As we to promote all tourist about Kelantanese culture around the world.Kami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Machang
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Machang, Kelantan. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 016 - 750 8833

Car Rental Kelantan is located in Kelantan, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Kelantan we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.