Kereta Sewa Kelantan | Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang

Kereta Sewa Machang ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa diMachang, Kelantan. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Machang, Kelantan.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Merokok membahayakan kesihatan


Perhatian kepada warga Machang dan sekitarnya. Ini bukan iklan TAK NAK MEROKOK.

Jika anda warga Machang dan sekitarnya, sekiranya ternampak kenderaan dengan iklan bertampal seperti dibawah. Jangan panik kerana kami bukan dari kementerian kesihatan.

Anda cepat2 salin no talifon kami, save sebagai kereta sewa machang.

Anda mungkin memerlukan perkhidmatan kami satu hari nanti. Jika bukan anda, mungkin sedara atau rakan-rakan anda.

Kami merupakan Syarikat kereta sewa Pandu Sendiri Kereta Sewa Van Sewa Machang - Kereta Sewa Kelantan yang menawarkan harga yang berpatutan.

Kami menawarkan berbagai jenis kenderaan dari segment kompak, sedan, MPV dan juga Van.

Hubungi no sales kami 0167508833 untuk tempahan atau maklumat lanjut.

layari www.keretasewamachang.com atau blog kami di www.keretasewamachang.blogspot.my


Kami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Machang
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Machang, Kelantan. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 016 - 750 8833

Car Rental Kelantan is located in Kelantan, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Kelantan we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.