Kereta Sewa Kelantan | Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang

Kereta Sewa Machang ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa diMachang, Kelantan. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Machang, Kelantan.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Tips keselamatan sementara Airbag bagi pengguna Honda


KEPADA PENGGUNA HONDA...BOLE DISCONNECT DULU AIRBAG SEMENTARA MENUNGGU GILIRAN UTK TUKAR AIRBAG DI SERVIS CENTRE....
LAKUKAN CARA2 BERIKUT UTK DISCONNECT KAN AIRBAG..LANGKAH BERJAGA2 DAN AJAL MAUT DI TANGAN ALLAH....

1.  Switch off enjin, tgk sebelah kanan kunci.2. Buka cover tu perlahan2..Guna pen pun boleh.


3. Akan nampak soket kuning di dalam.


4. Cabut perlahan-lahan soket tu ke atas.


5. Soket telah tercabut

6. Simpan balik soket di dalam dan tutup semula.

7. Automatik logo airbag menyala dan menadakan airbag sudah tidak bersambung.

*Pihak kami tidak akan beranggungjawab sekiranya berlaku kerosakan ke atas kenderaan anda.
*Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kemalangan yang berlaku sebelum atau selepas tips ini di amalkan.


Kami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Machang
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Machang, Kelantan. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 016 - 750 8833

Car Rental Kelantan is located in Kelantan, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Kelantan we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.