Kereta Sewa Kelantan | Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang

Kereta Sewa Machang ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa diMachang, Kelantan. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Machang, Kelantan.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Perodua Alza Baharu untuk disewa

Antara kenderaan yang paling laris disewa dari syarikat kami adalah MPV Alza. Selain dari reka bentuk yang menarik, Perodua Alza manawarkan ruang dalam kabin yg luas boleh memuatkan 7 orang dewasa dengan selesa/ditambah penjimatan bahan api untuk perjalanan jarak jauh.Kebiasaan Perodua Mpv Alzaini disewa dari syarikat kami untuk tujuan ;
• Sewa mpv utk pulang bercuti ke kampung
• Sewa mpv rombongan ke kenduri kahwin
• Sewa mpv untuk melawat sekitar bandar kota bharu
• Sewa untuk kegunaan hantar anak sambung belajar
• Sewa mpv untuk kegunaan tetamu hadir ke majlis di Kelantan.
Sekarang kami menawarkan kepada anda harga yang tersangat murah dan tidak masuk akal jika menyewa Mpv Alza dari syarikat kami. Dengan harga sewa hanya serendah Rm 180/hari anda sudah boleh mendapatkan Mpv Alza. Sudah tentu ia sangat berbaloi. Ya memang BERBALOI!Jangan risau jika anda ingin menyewa untuk tempoh lebih lama sudah tentu kami menyediakan potongan harga untuk anda. Cepat hubungi pihak kami untuk buat tempahan sewa mpv di Machang, Tanah Merah, Kuala Krai, Pasir Puteh Kelantan sebelum di tempah oleh orang lain.

(WhatsApp kami segera untuk respon yang pantas)
MURAH MURAH MURAH MURAH MURAH
Jika panggilan anda tidak dijawab sila WhatsApp / sms kami detail
‌Nama ;
‌Jenis kereta (Dan pilihan lain jika tidak available)
‌Tarikh mula sewa (Masa & lokasi)
‌Tarikh pulang kereta (Masa & lokasi)
‌Tujuan perjalanan.;
Ini lebih memudahkan pihak kami menjawab sesegera mungkin pertanyaan anda.
Nak Sewa Kereta Murah Di Kelantan??
+6016 750 8833
Murah • Mudah • Mesra • Memuaskan • InshaAllah

Kami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Machang
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Machang, Kelantan. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 016 - 750 8833

Car Rental Kelantan is located in Kelantan, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Kelantan we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.