Kereta Sewa Kelantan | Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang

Kereta Sewa Machang ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa diMachang, Kelantan. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Machang, Kelantan.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Sewa Toyota Van Hiace dengan Pemandu di Kelantan

Alhamdulillah. Selesai sudah trip sewa Van dengan pemandu Kelantan Tour untuk pelanggan kami dari singapura. Terima kasih kerana memilih kami dan mempercayai kami untuk membawa keluarga melawat Kelantan.


Pelanggan kami dari singapura yang menyewa dengan pemandu hari ini amat bertuah keran mereka merupakan pelanggan pertama dengan Van Toyota Hiace baru kami, dan juga mereka sangat berpuas hati dengan perkhidmnatan kami disamping pemandu yang peramah dan berpengalaman.

Trip pelanggan kami ini adalah dua hari satu malam. Pelanggan memilih Hotel Crystal Lodge.

Hari pertama pelanggan hanya bersiar di kawasan Kota Bharu dan melawat saudara yang tinggal di Kelantan.

Untuk hari kedua pelanggan bergerak ke Rantau Panjang untuk shopping dan membeli-belah. Pagi hari kedua pelanggan kami Breakfast di hotel. Makan tengahari kami membawa pelanggan kami ke Medan Ikan Bakar. Ahli keluarga memang sangat gembira kerana makanan di Kelantan sedap2 katanya. Pada malam hari, pelanggan makan di rumah anak saudaranya di Kubang Kerian.

Hari ketiga pelanggan hanya mahu pergi ke rumah anak saudaranya di Guchil Bayam untuk makan-makan. Dan selepas selesai semuanya kami menunaikan permintaan terakhir pelanggan dengan menghantar mereka ke Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra (Airport Kelantan).


Bangi yang berminat dengan perkhidmatan Sewa Van, MPV, Luxury bersama pemandu boleh hubungi kami di talian 016 7508833.

Kereta Sewa Machang | Van Sewa Machang | Kereta Sewa Kelantan

klik link di bawah untuk direct whatsapp dan tempahan
👇🏻👇🏻👇🏻
http://keretasewamachang.wasap.my
.
🚗 Kereta Sewa Van Sewa Machang
📞 0167508833 | 016 750 8833
📺 www.keretasewamachang.com
🏠 Lokasi Berhadapan Pasar Machang, Bersebelahan stesen bas SKMK
🚒 List Kereta dan harga seperti di website Atas

Kami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Machang
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Machang, Kelantan. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 016 - 750 8833

Car Rental Kelantan is located in Kelantan, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Kelantan we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.