Kereta Sewa Kelantan | Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang

Kereta Sewa Machang ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa diMachang, Kelantan. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Machang, Kelantan.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Tempahan


Sebarang tempahan boleh dibuat dengan menghubungi
Yie / Zul +6016 750 8833
tel:016 750 8833
atau boleh whatsapp direct 
👇🏻👇🏻👇🏻
http://keretasewamachang.wasap.my

Format SMS:

Nama:
Ic:
No. Lesen:
Alamat:
Jenis kereta:
Tarikh ambil:
Masa ambil:
Tarikh hantar:
Masa hantar:
No phone:
Email:

Contoh:

Nama:
Yunus bin Khalid
Ic: 821015115199
No. Lesen: 764726249724
Alamat: Lot 3, Temangan, 18500 Machang Kelantan
Jenis kereta: Axia
Tarikh ambil: 1/12/2016
Masa ambil: 0900am
Tarikh hantar: 2/12/2016
Masa hantar: 0900pm
No phone: 016 750 8833
Email: keretasewamachang@gmail.com

*email jika ada.

Seterusnya anda boleh Whatsapp/SmS, InsyaAllah kami akan reply segera.

Kami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Machang
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Machang, Kelantan. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 016 - 750 8833

Car Rental Kelantan is located in Kelantan, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Kelantan we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.