Kereta Sewa Kelantan | Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang

Kereta Sewa Machang ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa diMachang, Kelantan. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Machang, Kelantan.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Kami Telah Berpindah - Kereta Sewa Van Sewa Machang, Kelantan


Pengumuman.
------------------
Bermula 1 Jun 2016 secara rasminya pejabat operasi Kereta Sewa Van Sewa Machang telah berpindah. Pejabat baru kami sekarang beroperasi di Hadapan Pasar besar Machang atas stesen teksi dan kereta sewa bersebelahan stesen bas.

Alamat kami seperti berikut.

PT 695 Jalan Bakti, Tingkat Atas
Bazar Dua Tingkat, Tapak Kereta Sewa Machang
18500 Machang
Kelantan.

Sempena pembukaan pejabat kami dan bulan ramadhan, kami dari Kereta Sewa Van Sewa Machang - Kereta Sewa Kelantan mengadakan promosi dengan sewaan dua hari dan keatas akan mendapat diskaun Rm 60 untuk tempoh sewaan bermula dari tarikh 8hb Jun - 24hb Jun 2015.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi kami di talian
Direct line 016 7508833

layari
www.keretasewamachang.com
www.keretasewamachang.blogspot.my


Kami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Machang
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Machang, Kelantan. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 016 - 750 8833

Car Rental Kelantan is located in Kelantan, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Kelantan we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.