Kereta Sewa Kelantan | Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang

Kereta Sewa Machang ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa diMachang, Kelantan. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Machang, Kelantan.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Promo Raya Klezcar
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Promosi Raya Aidilfitri
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£

Salam semua!!

"Raya ni tiada promosi ke?" πŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆ Ramai dah bertanyakan kami soalan cepu emas ini dan......

Khas untuk pelanggan setia mahupun pelanggan baru KlezCar, KlezCar ingin memberikan ganjaran terhebat untuk Raya ini.

Kalau anda bijak, anda akan rebut peluang ini kerana Klezcar berikan lebih ganjaran untuk pelanggan yang membuat tempahan awal.

Untuk tempahan dari 6/6/2016 sehingga 13/6/2016 anda akan dapat

πŸ‘‰PERCUMA 3 hari sewa tambahan
+
πŸ‘‰ 10% Diskaun (minimum 7hari sewaan)** +
Double Klezpoint**

Untuk tempahan dari 14/6/2016 sehingga 20/6/2016 anda akan dapat

πŸ‘‰PERCUMA 2 hari sewa tambahan
+
πŸ‘‰ 10% Diskaun (minimum 7hari sewaan)** +
Double Klezpoint**

Untuk tempahan dari 21/6/2016 sehingga 27/6/2016 anda akan dapat

πŸ‘‰PERCUMA 1 hari sewa tambahan
+
πŸ‘‰ 10% Diskaun (minimum 7hari sewaan)** +
Double Klezpoint**

Untuk tempahan Hari Raya ini, minimum adalah 7 hari sewaan. Bagi peluang crew-crew kami cuti panjang dalam setahun ini. 😊😊

Tempah awal sebelum kehabisan kereta. Nikmati hari raya anda dengan Klezcar.

** Ganjaran hanya untuk tempahan secara online sahaja.
** Untuk mendapatkan diskaun 10% apabila booking secara online di www.klezcar.com, masukkan diskaun code berikut - "rayapromo2016"

Kami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Machang
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Machang, Kelantan. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 016 - 750 8833

Car Rental Kelantan is located in Kelantan, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Kelantan we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.