Kereta Sewa Kelantan | Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang

Kereta Sewa Machang ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa diMachang, Kelantan. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Machang, Kelantan.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Kereta Sewa Kelantan - Kereta Sewa Van Sewa KelantanKereta Sewa Kelantan - Kereta Sewa Van Sewa Machang

Anda sedang mencari perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri di sekitar Machang, Tanah Merah, Pasir Puteh dan Kuala Krai???

Kami di syarikat Kereta Sewa yang berpengalaman dalam menyediakan servis kereta sewa pelbagai jenis dari Kompak, Sedan, MPV, Van dan MPV mewah bagi memenuhi kehendak pelanggan kami.

Axia 1.0 (Auto) - Myvi 1.3 (auto) - Alza 1.5 (auto) - Saga (Auto) - Van - Viva 1.0 (Auto)

👉Kelebihan kami adalah:

✔️ Harga sewa yang berpatutan
✔️Pelbagai jenis kereta disediakan
✔️Kereta sentiasa bersih dan selesa
✔️Maintenance kereta sentiasa dijaga
✔️Kereta bole dibawa keluar dari Kelantan tetapi terhad untuk Semenanjung Malaysia sahaja.

👉Syarat-syarat menyewa kereta:

✔️WAJIB sediakan salinan IC
✔️WAJIB sediakan salinan lesen memandu
✔️WAJIB sediakan salinan bil utiliti(air/elektrik/astro)-untuk bukan pelajar shj
✔️Deposit sewaan RM100 diperlukan

HUBUNGI KAMI SEGERA UNTUK TEMPAHAN!!!

👉016 - 750 8833
👉016 - 750 8833
👉016 - 750 8833
Kami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Machang
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Machang, Kelantan. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 016 - 750 8833

Car Rental Kelantan is located in Kelantan, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Kelantan we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.