Kereta Sewa Kelantan | Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang

Kereta Sewa Machang ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa diMachang, Kelantan. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Machang, Kelantan.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Santiago dari Barcelona

Santiago Chilida Curto adalah merupakan seorang pelanggan kami dari Kereta Sewa Van Sewa Machang - Kereta Sewa Kelantan. Encik Santiago berasal dari negara Sepanyol dan datang bercuti bersama-sama keluarganya. Dia Berhajat untuk berjalan ke seluruh malaysia dan memilih perkhidmatan kereta sewa dari kami. Gracias.

Encik Santiago tidak berapa fasih dengan bahasa ingeris bahkan bahasa melayu. Tergagap-gagap staf cuba berkomunikasi dengan encik santiago. Namun staff tidak putus asa dan cuba melayan  Encik Santiago dan akhirnya staff mendapat idea untuk berkomunikasi dengan google translate.....felicitaciones (Tahniah dalam sepanyol) kepada staff Kereta Sewa Van Sewa Machang kerana inisiatif dan kreativity.

Untuk pengetahuan, encik santiago bukannya pemain bolasepak tapi pelanggan yang menyewa kereta Alza dengan kami.

Kenapa encik santiago memilih kami, kerana kami merupakan syarikat kereta sewa terbesar di Malaysia dan perkhidmatan kami yang terbaik. Kami mempunyai system website yang boleh buat tempahan secara realtime, boleh ambil dan hantar di tempat yang berbeza. Dan yang paling penting kereta kami kereta baru.Kami juga mempunyai jumlah kereta yang banyak dan cawangan diseluruh malaysia dimana kami boleh memberikan bantuan 24/7 .

Dan untuk pengetahuan, Encik Santiogo membuat bayaran secara online melalui kredit kad.Untuk Encik Santiago, enjoy your holiday.

Bagi yang berminat dengan perkhidmatan kereta sewa kami boleh hubungi no 016 750 8833.

Bagi tempahan melalui online boleh layari
www.keretasewamachang.com
atau
www.keretasewamachang.blogspot.my untuk maklumat lanjut.Kami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Machang
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Machang, Kelantan. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 016 - 750 8833

Car Rental Kelantan is located in Kelantan, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Kelantan we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.