Kereta Sewa Kelantan | Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang

Kereta Sewa Machang ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa diMachang, Kelantan. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Machang, Kelantan.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

FOOD TRUCK PARK KOTA BHARU !!!

FOOD TRUCK PARK KOTA BHARU !!!DI MANA 🏢 ?
===>>> DATARAN REHAL, KOTA BHARU ( BERDEKATAN MASJID MUHAMMADI )

PUKUL BRAPA START BUKA ⏰ ?
===>>> DARI JAM  6PM HINGGA 12AM ( SETIAP MLM )

APA YG ADA 🍕🍟🍔🍜 ?
===>>> PELBAGAI JENIS MAKANAN & MINUMAN YG HIPSTER, WESTERN , SEDAP , LAZAT ( SENANG KATA WAJIB CUBA SEMUA LAH 👍👍👍 )

Food Truck Park ini julung2 kalinya dianjurkan di Kelantan oleh pihak FTP Network dgn kerjasama MPKB - BRI bermula 12 Februari 2017.


Acara ini berlangsung setiap hari di Dataran Rehal, Kota Bharu dan bakal menjadi tarikan baru untuk pelawat yg dtg ke Kota Bharu.

Tempatnya yg berada di tgh2 bandar Kota Bharu pasti memudahkan pengunjung untuk ke sana.

Jgn lepaskan peluang untuk memeriahkan lagi acara ini.

Datanglah beramai2 bersama family dan rakan2 tersyg.

Tiada kenderaan untuk ke sana ?

Jgn risau.

KERETA SEWA KELANTAN - KERETA SEWA VAN SEWA MACHANG sedia membantu anda.

Pihak kami menyediakan sewaan kereta serendah dari RM50.

Pelbagai model tersedia untuk anda. Boleh check disini .

Apa tunggu lagi ?

Jom tempah kereta anda skrg !

☎️ 016 750 8833
☎️ 016 750 8833
☎️ 016 750 8833

Jom  #VIRAL & #SHARE post ini.

SILA #LIKE FANPAGE : www.facebook.com/keretasewamachang untuk info dan promosi terbaru dari Kereta Sewa Kelantan - Kereta Sewa Van Sewa Machang


Kami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Machang
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Machang, Kelantan. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 016 - 750 8833

Car Rental Kelantan is located in Kelantan, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Kelantan we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.