Kereta Sewa Kelantan | Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang

Kereta Sewa Machang ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa diMachang, Kelantan. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Machang, Kelantan.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

NAK TRY PANDU KERETA ATAU MPV MEWAH TANPA PERLU SUSAH HATI BELI DAN BERHUTANG RATUS RIBU DENGAN BANK?

NAK TRY PANDU KERETA ATAU MPV MEWAH TANPA PERLU SUSAH HATI BELI DAN BERHUTANG RATUS RIBU DENGAN BANK?syok woo naik kereta mewah, dengan cermin tinted gelap VVIP. Perjalanan pun selesa.
.
Lagi syok bila ada driver.
.
Ramai yang tak tahu, xperlu susah2 pergi bank submit loan tanggung hutang ratus ribu sekadar nak merasai kereta-kereta mewah ni.
.
Ada orang dia sewa kereta lain-lain tiap2 minggu walaupun dia mampu beli sebab dia tahu dia tak berhutang dengan bank dan tak perlu risau nak jaga maintenance kereta. Malah kalau breakdown kat mana-mana pun ada orang support bila dan siap tukar kereta lain lagi.

TOYOTA VELLFIRE HYUNDAI STAREX TOYOTA HIACE VW GOLF BMW MERCEDES

Kami bukan hanya ada kereta mewah. Sewa kereta myvi dengan kami pun rasa macam kereta mewah dengan layanan VVIP.

Kami bukan sahaja buat kereta sewa, kami buat service, bagi muka ada senyum bila sewa kereta.

Kereta semua Baru, Dijaga Dengan Rapi, Bersih, Ada Perfume supaya Wangi siap letak Karpet Tebal bg rasa selesa.
.
Cepat tempah kereta sekarang sebab kereta kami TERHAD supaya tak menyesal nanti.
.
komen
"pm kereta Baru Bersih dan Mantap"

atau call/whatsapp kami sekarang
0167508833

p/s - kami akan berikan DISKAUN dan KHIDMAT PENGHANTARAN PERCUMA untuk sewaan melebihi sehari.

Kereta Sewa Machang | Van Sewa Machang | Kereta Sewa Kelantan
.
🚗 Kereta Sewa Van Sewa Machang
📞 0167508833 | 016 750 8833
📺 www.keretasewamachang.com
🏠 Lokasi Berhadapan Pasar Machang, Bersebelahan stesen bas SKMK
🚒 List Kereta dan harga seperti di website AtasKami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Machang
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Machang, Kelantan. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 016 - 750 8833

Car Rental Kelantan is located in Kelantan, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Kelantan we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.