Kereta Sewa Kelantan | Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang

Kereta Sewa Machang ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa diMachang, Kelantan. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Machang, Kelantan.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Cara Nak Booking Kereta Sewa Mewah dan Murah di Machang Kelantan


Masih mencari Kereta Sewa Murah di Kota Bharu Kelantan? sekira ada yang mencari Kereta Sewa Murah di Kota Bharu boleh booking kereta sewa dengan syarikat Go Rocket Travel and Tours Sdn Bhd kerana semua kereta yang disediakan baru.

Kereta Sewa Starex Murah di Kota Bharu Kelantan

Nak pergi bercuti dengan keluarga di Kelantan? Nak kereta sewa besar dan mewah di Kota Bharu? boleh sewa Starex dengan harga berpatutan. Baru nampak bergaya nak bercuti di Kelantan pon selesa sebab kereta besar.Kereta Sewa Myvi Murah di Kota Bharu Kelantan


Kereta Sewa Vellfire Murah di Kota Bharu Kelantan


Kereta sewa dah selesa dan Mewah tapi tak tahu nak pergi bercuti dekat mana? ok saya senaraikan beberapa Tempat Menarik di KELANTAN yang mesti kena pergi kalau dah sampai di Kota Bharu


10 Tempat Menarik di Kelantan 

1. Pasar Siti Khadijah
2. Wakaf Che yeh
3. Kawasan Bebas Cukai Pengkalan Kubor
4. Kawasan Bebas Cukai Rantau Panjang
5. Bazar Buloh Kubu
6. KB Mall
7. Bazar Tok Guru
8. Pantai Cahaya Bulan
9. Pantai Melawi
10. Tok Bali

Itu antara tempat makan yang best di Kota Bharu dan juga tempat menarik untuk di lawati di Kelantan. Sekiranya anda nak sewa mpv bajet di Kota Bharu. anda boleh sewa produa Alza Auto dengan harga serendah 180/Sehari. kalau ambil banyak hari harga boleh kawtim lagi tu


Cara Nak Booking Kereta Sewa Murah di Kota Bharu Kelantan
 Untuk booking Kereta Sewa Murah di Kelantan boleh Call/Whatsapp 016 7508833 atau boleh lawati Disini Senarai Kereta Dan Tempahan

Alamat Kereta Sewa Murah dan Mewah di Machang Kelantan
Go Rocket Travel and Tours sdn bhd
PT695 Jalan Bakti,
Bazar Dua Tingkat, Tapak Kereta Sewa Machang
18500 Machang
Kelantan

Kami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Machang
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Machang, Kelantan. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 016 - 750 8833

Car Rental Kelantan is located in Kelantan, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Kelantan we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.