Kereta Sewa Kelantan | Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang

Kereta Sewa Machang ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa diMachang, Kelantan. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Machang, Kelantan.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

KERETA SEWA KELANTAN - PERODUA BEZZA UNTUK DI SEWA

KERETA SEWA KELANTAN | Kereta Sewa Machang


Syarikat kami Kereta Sewa Van Sewa Kelantan menyediakan perkhidmatan Kereta Sewa Bezza Machang, Kelantan kepada seluruh warga Kelantan terutama di Machang, Tanah Merah dan Kota Bharu. Perkhidmatan Sewa Kereta Bezza Machang, Kelantan ini memberikan harga yang berpatutan supaya tidak membebankan anda. Pelajar serta yang bekerja tetap tetapi belum mempunyai kereta boleh mendapatkan perkhidmatan ini. 

Kereta Sewa Van Sewa Machang
0167508833
RM150/DAY

Kereta Sewa Bezza Kelantan digemari oleh mereka yang memerlukan ruang bonet yang luas. Dengan keluasan 508 liter Kereta Sewa Bezza Kota Bharu mampu memuatkan keseluruhan bagasi penumpang. 

Landmark Perkhidmatan Kereta Sewa Van Sewa Machang

Lokasi syarikat Kereta Sewa Van Sewa Machang Kelantan ini behadapan Pasar Besar Machang, Besebelahan Stesen Bas SKMK.

Waktu Operasi Perkhidmatan Kereta Sewa Van Sewa

Kami beroperasi dari  9.00 pagi - 11.00 malam sahaja. Pelanggan hendaklah melakukan sebarang urusan dengan pihak kami mengikut waktu pejabat ini.


Jenis Kereta

Jenis kereta yang disediakan oleh pihak syarikat adalah:
Tempahan boleh dilakukan dengan menghantar sms atau whatsapp:
 1. Nyatakan kegunaan kereta untuk sekitar mana
 2. Nyatakan jenis kereta yang dikehendaki
 3. Nyatakan status penyewa pelajar atau pun sudah bekerja
 4. Nama penuh
 5. Tarikh dan masa ambil kereta
 6. Tempoh sewa
 7. Alamat penuh kediaman atau kolej

Deposit Tempahan

Pelanggan-pelanggan perlu melakukan pembayaran deposit bagi setiap kereta yang ditempah bagi tujuan untuk 'lock booking' berkenaan. Deposit Rm100.00 selewat-lewatnya lima(5) hari dari tarikh pengambilan kereta.


Dokumen

Pelajar:
 1. Salinan kad pengenalan
 2. Salinan lesen
 3. Salinan kad pelajar
 4. Salinan kad pengenalan saksi(kawan atau saudara)
Bekerja:
 1. Salinan kad pengenalan
 2. Salinan lesen
 3. Salinan bil elektrik atau astro rumah(terbaru sahaja)
 4. Salinan id kerja atau slip gaji(terbaru sahaja)
 5. Salinan kad pengenalan saksi(kawan atau saudara)

Hubungi Perkhidmatan Kereta Sewa Van Sewa Machang Kelantan

Kami boleh dihubungi di:

Kereta Sewa Van Sewa Machang
PT695 Jan Bakti, Tingkat Atas,
Tapak Kereta Sewa Machang
18500 Machang
KelantanKami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Machang
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Machang, Kelantan. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 016 - 750 8833

Car Rental Kelantan is located in Kelantan, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Kelantan we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.