Kereta Sewa Kelantan | Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang

Kereta Sewa Machang ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa diMachang, Kelantan. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Machang, Kelantan.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Toyota Vellfire mahal? Sewa Aja

TOYOTA VELLFIRE merupakan edisi ‘sporty’minivan mewah yang dinaiktaraf dari Toyota Alphard dan dikeluarkan pada tahun 2006. Toyota Alphard yang menjadi ‘ayah’ kepada  dibangunkan pada tahun 2002 bagi memberi saingan kepada model dari Nissan iaitu Elgrand. Ya! Toyota telah berjaya dengan percubaan tersebut.

Ia menjadi suatu kegilaan di Jepun bagi memiliki koleksi minivan mewah. Di Malaysia, rata-rata menggilai Toyota Vellfire berbanding Toyota Alphard. Ia menjadi lambang prestige seseorang individu yang memakainya. Kebanyakan tokoh utama di Malaysia memilikinya. Antaranya adalah golongan kenamaan, menteri kabinet dan juga golongan artisan.

Jika dahulu ia hanyalah dogengan untuk kita dapat menaikinya, namun kini tidak lagi. Kami di KERETA SEWA VAN SEWA KELANTAN akan mereliasasikan impian anda untuk memandu gagah TOYOTA VELLFIRE pada harga mampu milik dan murah di dalam pasaran.Kami memberikan 40% diskaun bilamana anda menyewa TOYOTA VELLFIRE FULL SPECs. Cuma dengan hanya RM360 sehari! Promosi ini hanya 1hb sehingga 15hb Jun 2017. Minima sewaan utk weekdays adalah sehari dan dua hari bagi weekend. Rasai dan hayatinya sendiri dengan memandu TOYOTA VELLFIRE ke destinasi yang diimpikan oleh anda. Mana tahu dengan asbab merasai pengalaman ini, suatu hari nanti TOYOTA VELLFIRE ini mampu untuk dimiliki sebagai kenderaan persendirian anda. AMIN saya doakan.

Hubungi kami sekarang !!

Kereta Sewa Machang | Van Sewa Machang | Kereta Sewa Kelantan
.
🚗 Kereta Sewa Van Sewa Machang
📞 0167508833 | 016 750 8833
📺 www.keretasewamachang.com
🏠 Lokasi Berhadapan Pasar Machang, Bersebelahan stesen bas SKMK
🚒 List Kereta dan harga seperti di website AtasKami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Machang
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Machang, Kelantan. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 016 - 750 8833

Car Rental Kelantan is located in Kelantan, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Kelantan we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.