Kereta Sewa Kelantan | Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang

Kereta Sewa Machang ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa diMachang, Kelantan. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Machang, Kelantan.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

ALANGKAH BAHAGIANYA KALAU ADA MPV.

ALANGKAH BAHAGIANYA KALAU ADA MPV.
.
Boleh buat semua ahli keluarga jalan-jalan.
.
Statistik mengatakan banyak keluarga yang membazir menukar kenderaan setiap tahun kerana keperluan bila ada penambahan ahli keluarga.

Kenapa nak membazir, sedangkan boleh jimat banyak tanpa perlu menanggung hutang bank dengan upgrade kereta besar.

"Saya hanya sewa kereta MPV untuk perjalanan jauh je, time bawak famili bercuti. Pergi kerja saya naik motor atau bawak kereta saga. Lagi jimat saya sewa sekali sekala" - Abe Di Pangkal Changgong 
.
Kereta kami ada pelbagai pilihan, bukan terhad untuk AXIA dan MYVI je.Yang paling best pasal kami, VAN pun kami ada banyak, boleh sewa kalau nak pergi kenduri ramai-ramai atau nak bawak satu kampung jalan.
.
Kami ada pelbagai jenis MPV bergantung pada pilihan anda.
.
Nak tahu dan sewa MPV ape yang paling best?
.
Hubungi kami sekarang untuk memandu kereta idaman anda kerana kereta kami TERHAD dan jangan menyesal nanti.

komen
"pm kereta Baru Bersih dan Mantap"

atau call/whatsapp kami sekarang
0167508833

p/s - kami akan berikan diskaun untuk sewaan melebihi sehari.

Kereta Sewa Machang | Van Sewa Machang | Kereta Sewa Kelantan
.
🚗 Kereta Sewa Van Sewa Machang
📞 0167508833 | 016 750 8833
📺 www.keretasewamachang.com
🏠 Lokasi Berhadapan Pasar Machang, Bersebelahan stesen bas SKMK
🚒 List Kereta dan harga seperti di website AtasKami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Machang
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Machang, Kelantan. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 016 - 750 8833

Car Rental Kelantan is located in Kelantan, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Kelantan we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.